3 Temmuz 2022

Ayçella - İyilik Yarışması Ömer Fikret Şen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Ömer Fikret Şen
Çevirmen: Ömer Fikret Şen

Ayçella - İyilik Yarışması indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Fikret Şen olan ve Örger Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 46 sayfalık Ayçella - İyilik Yarışması eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Ayçella - İyilik Yarışması ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ayçella - İyilik Yarışması TIKLA PDF İNDİR !

Ayçella - İyilik Yarışması Yazarı Kimdir ?

Ayçella - İyilik Yarışması yazarı Ömer Fikret Şen 'dır. Ömer Fikret Şen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Masal & Hikaye Kitapları türündedir.

Ayçella - İyilik Yarışması PDF indir oku

Ayçella - İyilik Yarışması indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Örger Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 46 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ayçella - İyilik Yarışması TIKLA PDF İNDİR !

Ayçella - İyilik Yarışması TIKLA PDF İNDİR !

Ayçella hayatını iyilik üzerine kurgulamış, iyilik yapmaktan keyif alan mutlu bir çocuk. Gerçek adı Ayça Ela fakat arkadaşları ve ailesi ona "Ayçella" diyor. Bu kitapta, Ayçella'nın sınıf öğretmeni Aysel Öğretmenin sınıfta düzenlediği "İyilik Yarışması"nın hikayesini okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Ayçella - İyilik Yarışması TIKLA PDF İNDİR !Ayçella - İyilik Yarışması TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Masal & Hikaye Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Masal & Hikaye Kitapları, Ayçella - İyilik Yarışması, Ömer Fikret Şen

Yorum Gönder