3 Temmuz 2022

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı Gundi Herget Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Gundi Herget
Çevirmen: Gundi Herget

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gundi Herget olan ve Gergedan yayınevinin yayınlamış olduğu, 36 sayfalık Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı TIKLA PDF İNDİR !

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı Yazarı Kimdir ?

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı yazarı Gundi Herget 'dır. Gundi Herget yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Eğitim Etkinlik Kitapları türündedir.

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı PDF indir oku

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gergedan yayınevi tarafından yayınlanan, 36 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı TIKLA PDF İNDİR !

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı TIKLA PDF İNDİR !

O bir Süper Koyun. Adı Arnold.
Süper Koyun Arnold; koşar, şınav çeker, ip atlar ve de dans eder. Çünkü o bir süper kahramandır ve kahramanlar her zaman güçlü ve formda olmalıdır.
Diğer koyunlar mı?
Onlar bütün gün sadece otlarlar. Ve Arnold'u tuhaf bulup bir de onunla alay ederler.
Arnold koyunların postunu çalmak isteyen Kurdun karşısında boyun eğmez ve ona meydan okur.
Onun kahraman olduğuna inanan tek bir arkadaşı vardır: Köstebek Manni. O, Arnold'un yardıma ihtiyaç duyduğu her an yanındadır...
Bu kitapta çocukların gelişimini destekleyen; arkadaşlık, dayanışma, güven, mücadele...gibi birçok izlek mizâhi bir anlatımla işlenmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı TIKLA PDF İNDİR !Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Eğitim Etkinlik Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Eğitim Etkinlik Kitapları, Arnold - Koyunluğun Kurtarıcısı, Gundi Herget

Yorum Gönder