3 Temmuz 2022

Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap Derek Landy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,2 TL
Yazarı: Derek Landy
Çevirmen: Uğur Mehter

Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Derek Landy olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap Yazarı Kimdir ?

Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap yazarı Derek Landy 'dır. Derek Landy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Fantastik/Bilim Kurgu türündedir.

Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap PDF indir oku

Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Daha büyük, daha kavgacı, daha güçlü!

Amber, gücü ellerine geçirmek için son bir hamle yapan cani ailesine iyice yaklaşıyor. Kurtulmak için son umudu ise onu intikamın ve Milo ile birlikte, ölü ya da diri yüzleşmek zorunda kalacağı iğrenç katillerin ardında bekliyor. Amber'in geleceği, ailesinin geçmişinde, hiç tanımadığı ağabeyinin ve ablasının başına gelen hayal edilmesi güç felaketlerde yatıyor.

"Tarİh tekerrür ederken nadİren güzel şeylere neden olur."

DEREK LANDY

Derek Landy, 35 dilde, milyonlarca kopya satan ve ona Red House Çocuk Kitabı Ödülü ve İrlanda On Yılın En Başarılı Kitabı da dâhil olmak üzere sayısız ödül kazandıran "Dedektif Kurukafa" serisinin yazarı. Yazar, İrlanda vatandaşı olmasına rağmen evinin etrafına bir hendek kazarak kendini İrlanda'dan soyutladı. Günün birinde hendeğin Jaws'taki köpek balıklarıyla dolmasını umuyor.

Ya da belki deniz canavarlarıyla.

(Tanıtım Bülteninden)
Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Fantastik/Bilim Kurgu
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Fantastik/Bilim Kurgu, Amerikan Canavarları-İblis Yolu 3.Kitap, Derek Landy

Yorum Gönder