2 Temmuz 2022

40 Hazine Ökkeş Evren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Ökkeş Evren
Çevirmen: Nur Şafak Gürer

40 Hazine indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ökkeş Evren olan ve Nar Çocuk yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 40 Hazine eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. 40 Hazine ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
40 Hazine TIKLA PDF İNDİR !

40 Hazine Yazarı Kimdir ?

40 Hazine yazarı Ökkeş Evren 'dır. Ökkeş Evren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

40 Hazine PDF indir oku

40 Hazine indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nar Çocuk yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
40 Hazine TIKLA PDF İNDİR !

40 Hazine TIKLA PDF İNDİR !

Çocuklar o gün gökten yağan kelimeleri tutmak için açtılar ellerini. Kelimeler kondu avuçlarına, belki de öptü. Çok sevdiler kelimeleri. Bir dünya kurdular kendilerine. Yerdeki karıncadan gökteki aya, denizdeki balıktan bahçedeki ağaca, evdeki bebekten ekmek kırıntısına her şeyi içine alan büyük bir dünya... Derken iki kelime de hediye geldi çocuklara: Salıncak ve Bayram. Mustafa Ökkeş Evren, çocukların dünyasını şekillendiren bu kelimelere misafir oldu ve onları çocuklarla tanıştırmak istedi. Nur Şafak Gürer ise onları resimledi. Dünya şimdi daha güzel ve çocuklar şimdi daha mutlu...

(Tanıt?

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, 40 Hazine, Ökkeş Evren

Yorum Gönder