26 Haziran 2022

Voltaire-Filozaflar Serisi Turan Tektaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Turan Tektaş
Çevirmen: Turan Tektaş

Voltaire-Filozaflar Serisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turan Tektaş olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Voltaire-Filozaflar Serisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Voltaire-Filozaflar Serisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Voltaire-Filozaflar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Voltaire-Filozaflar Serisi Yazarı Kimdir ?

Voltaire-Filozaflar Serisi yazarı Turan Tektaş 'dır. Turan Tektaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Voltaire-Filozaflar Serisi PDF indir oku

Voltaire-Filozaflar Serisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Voltaire-Filozaflar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Voltaire-Filozaflar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Voltaire'in son derece aydınlık, kısacık tümcelerden oluşan doğal ve canlı bir dili vardır. Filozofun kendine özgü ince alayı, satırlar arasında ikinci bir dil gibi gözükür, yerine göre övgüyü yergiye, yergiyi övgüye dönüştürür, ciddi bir sorunu şakaya getirerek işleyiverir. Bu çerçevede içinde her türlü düşünce, her türlü yargı herkesin anlayabileceği bir kalıba bürünür; yazı, bağnazlığın her türlüsünü yere seren güçlü bir silah niteliği kazanır.

Yazar bütün bu özellikleriyle, derinlere inmemekle birlikte yüzeyi alabildiğince aydınlatan ansiklopedik bir romantizm ülküsünü gerçekleştirmiş ve yaygın, sürekli bir etki yaratmıştır.

Sadece Fransız edebiyatını değil, dünya edebiyatını da etkileyen ünlü isim Voltaire, eserleri ve düşünceleriyle olduğu kadar hızlı, macera dolu ve olaylı hayatıyla da döneme damgasını vuran şahsiyetlerdendir. Kral aleyhine yazdığı hicivleri nedeniyle hapis yatmış ve sonrasında da ülkesini terk etmek zorunda kalmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Voltaire-Filozaflar Serisi TIKLA PDF İNDİR !Voltaire-Filozaflar Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Voltaire-Filozaflar Serisi, Turan Tektaş

Yorum Gönder