26 Haziran 2022

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin Mehmet Rauf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,93 TL
Yazarı: Mehmet Rauf
Çevirmen: Mehmet Rauf

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Rauf olan ve Mercan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin Yazarı Kimdir ?

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin yazarı Mehmet Rauf 'dır. Mehmet Rauf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin PDF indir oku

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mercan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

1900 yılında yayınlanan kitap, edebiyatımızda ilk psikolojik roman olarak kabul edilir. Roman, yazarın kitap halinde yayınlanan ilk eseridir. Yazar, bu eseri sayesinde Eylül Muharriri olarak tanınmıştır. Eser, 1901 yılında Edebiyatı Cedide Kütüphanesinin altıncı kitabı olarak yayınlanmış ve yazarına hiçbir zaman bitmeyecek büyük bir ün kazandırmıştır. Servet-i Fünun dönemi Türk romancılığının karakteristik özelliklerini taşıyan Eylül, adından da anlaşılacağı gibi bir hüzün romanıdır.

Gerçekleşmesini, yazar da dahil, hiç kimsenin istemediği bir aşk hülyasının beklenen trajik sonu, bu ölümsüz eserin genel çerçevesini oluşturur. Servet i Fünun döneminin genel çerçevesine uygun olarak; yasak aşk, umutsuzluk, acı, keder, iç sıkıntısı romanda ön plandadır. Romanda yazar, yasak olmasına karşı yüce bir aşkı savunmaktadır. Yazara göre tensel olmadıktan sonra ruhlarda yaşayan aşkın savunulacak tarafları, erdemleri vardır. Bu çalışmada roman, günümüz okurunun zorlanmadan anlayabileceği bir yapıya büründürülmeye çalışılmıştır. Kitabın baş tarafına ise romanın ayrıntılı incelenmesi konulmuştur.

(Tanıtım Bülteninden)

Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Eylül-Sadeleştirilmiş Tam Metin, Mehmet Rauf

Yorum Gönder