7 Haziran 2022

Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı Zihni Papakçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Zihni Papakçı
Çevirmen: Nazım Taban

Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zihni Papakçı olan ve Su Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı TIKLA PDF İNDİR !

Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı Yazarı Kimdir ?

Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı yazarı Zihni Papakçı 'dır. Zihni Papakçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Destan türündedir.

Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı PDF indir oku

Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Su Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı TIKLA PDF İNDİR !

Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı TIKLA PDF İNDİR !
Zihni Papakçı bu çalışmasında da şiirin etkin gücünü kullanarak bir destan havası içinde insanlığın temel sorunlarını tartışıyor. İnsanın kendi üstüne dönmesi, kendini sorgulaması, nerede olduğunu merak edip bilmesi ya da daha doğrusu bilmeye çalışması açısından felsefi derinliği olan bir yapıtla karşı karşıya kalıyoruz. Şairin akıcı dili ve anlattığı konunun heyecanı baştan sona ilgimizi ayakta tutuyor. Bu değerli edebiyat adamına sonsuz başarılar dilerken sizlerin de bu dizelerde kendinizi bulacağınızı düşünüyorum.
Afşar Timuçin.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Su Yayınları Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı TIKLA PDF İNDİR !Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Destan
Etiketler; Edebiyat, Destan, Ünlü Bir Judocunun Ölümle Dansı, Zihni Papakçı

Yorum Gönder