26 Haziran 2022

Sırkatibi ve Musahip Sinan Dumlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Sinan Dumlu
Çevirmen: Sinan Dumlu

Sırkatibi ve Musahip indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Dumlu olan ve Kitabevi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sırkatibi ve Musahip eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sırkatibi ve Musahip ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sırkatibi ve Musahip TIKLA PDF İNDİR !

Sırkatibi ve Musahip Yazarı Kimdir ?

Sırkatibi ve Musahip yazarı Sinan Dumlu 'dır. Sinan Dumlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sırkatibi ve Musahip PDF indir oku

Sırkatibi ve Musahip indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kitabevi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sırkatibi ve Musahip TIKLA PDF İNDİR !

Sırkatibi ve Musahip TIKLA PDF İNDİR !

Bir ailenin 2.Mahmud'un tahta geçişi ile başlayan doğuşunun,

Sultan Mahmud bir ara Cafer Ağa'yı yanına çağırır. - Şu yakışıklı genç çocuk senin akrabanmış. Neyindir?

dönemin siyasal olayları ile iç içe geçmiş

Mustafa Reşid Paşa, - Sırkatibi Mustafa Nuri Paşa'yı Meclis-i Ali-i'ye alıp, hem oyundan yararlansak hem de heyetimizi daha kuvvetlendirsek, diye bir öneride bulunur.

zaman zaman duygusal

Mihrimah Sultan'ın boynunda, koyu renk ipekten örülmüş ince kordonun ucunda bir madalyon asılıdır. İşte Paşa'ya verdiği tek cevap bu madalyonu açmak olur. Titremeyen bir sesle -Padişah'ın armağanıdır.

zaman zaman neşeli

Günün biri Sultan Mahmud gözlüğünü alnına kaldırır, sonra bişey okumak için aradığında gözlüğü bulamaz. Ortalığı ayağa kaldırıp - Hangi sersem gözlüğümü kaldırdı. Bulursam perişan edeceğim. diye bağırmaya başlar. Kimse cesaret gösterip gözlüğün alnında olduğunu söyleyemez. Said Efendi'yi bulup, yardım isterler.

200 yıllık dönemdeki gerçek hikayesi.

(Tanıtım Bülteninden)

Sırkatibi ve Musahip TIKLA PDF İNDİR !Sırkatibi ve Musahip TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sırkatibi ve Musahip, Sinan Dumlu

Yorum Gönder