25 Haziran 2022

Şehit Hama Ahmet Pakalın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Ahmet Pakalın
Çevirmen: Bahadır Karahan

Şehit Hama indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Pakalın olan ve Çıra Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şehit Hama eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şehit Hama ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şehit Hama TIKLA PDF İNDİR !

Şehit Hama Yazarı Kimdir ?

Şehit Hama yazarı Ahmet Pakalın 'dır. Ahmet Pakalın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şehit Hama PDF indir oku

Şehit Hama indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çıra Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şehit Hama TIKLA PDF İNDİR !

Şehit Hama TIKLA PDF İNDİR !
2 Şubat 1982'de Suriye'de Nusayri rejimi tarafından yalnızca Allah'a inandıkları için hiçbir ayırım gözetilmeden yok edilen bir şehrin destanlaşan hikayesi...

Yalnızlığa ve ölüme itilen, işkenceye maruz bırakılan Müslümanların acılarını bizzat yaşamış birini duygularından ele alınarak sadece Suriye'de yaşanan gerçekleri anlatan bir roman Hamalı...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çıra Yayınları Şehit Hama TIKLA PDF İNDİR !Şehit Hama TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şehit Hama, Ahmet Pakalın

Yorum Gönder