27 Haziran 2022

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği Leyla Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Leyla Yıldız
Çevirmen: Leyla Yıldız

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Leyla Yıldız olan ve 5 Şubat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 588 sayfalık Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği TIKLA PDF İNDİR !

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği Yazarı Kimdir ?

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği yazarı Leyla Yıldız 'dır. Leyla Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği PDF indir oku

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. 5 Şubat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 588 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği TIKLA PDF İNDİR !

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği TIKLA PDF İNDİR !

Geleceğe doğru akan bir zaman kavramı vardı kendisinde.Mutlu olmak için değil, zengin olmak için hiç değil, tanınmış olmak, para pul şöhret için değil; hürriyet için, kendini gerçekleştirmek için adeta hipnotik bir uyku halindeymişçesine tutkulu av başlıyordu. "Hür"dediği iradesi, varoluş egoizmi, korkuları ve sancılarıyla bazı tutkuların, bazı takıntıların esaretinde kıvrım kıvrım kıvranıyordu mütemadiyen. Her alanda, hekimlikte, bilimde, iş hayatında, sosyal sorumluluk projelerinde, belagatte çok başarılı, çok yetenekliydi, tuttuğunu koparıyordu ama bir türlü kendini yeterli hissetmiyordu.Ne kadar başarı, ne kadar güç elde ederse kendini o denli yetersiz hissediyor, güvensiz hissediyor; kendini eksik, noksan, kusurlu hissettikçe eylemlerine hız veriyor, âlemden biraz daha güç gasp etme iştahı, biraz daha "güven" iştiyakı ve "kemal" ihtirasıyla devamlı çalışıyor, atılımlar gerçekleştiriyor, fağfur kuleler inşa ediyor, o kulelerde gönlünün dalgalarına hüzün nakşediyordu. Sınırlarını aştıkça mutsuz oluyordu. Hep başarılı, hep güçlü, hep kahraman, ama hep hüzünlü, hep mutsuz... Napolyon Bonapart gibi.

"Napolyon gibi güç sahibi bir insan; 'Hayatında mutlu olduğum gün sayısı altıyı geçmez.' demiş. Demek ki sadece maddi anlamda güçlü kuvvetli olmak mutlu olmaya yetmiyor."

Yazar Sakarya'da bir edebiyat öğretmenidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği TIKLA PDF İNDİR !Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Nevzat Tarhan 2-İhtilalden İkbale Var Olmanın Retoriği, Leyla Yıldız

Yorum Gönder