27 Haziran 2022

Kutsal Ölüm Bengi Adalı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 42,0 TL
Yazarı: Bengi Adalı
Çevirmen: Bengi Adalı

Kutsal Ölüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bengi Adalı olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 568 sayfalık Kutsal Ölüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutsal Ölüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutsal Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal Ölüm Yazarı Kimdir ?

Kutsal Ölüm yazarı Bengi Adalı 'dır. Bengi Adalı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kutsal Ölüm PDF indir oku

Kutsal Ölüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 568 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutsal Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Her şey dengeyle başladı. Ancak dengenin varlığı beraberinde dengesizliği de getirdi. Adil bir şekilde tahta ve yönetime sahip olan kralı, adaleti sevmeyenler yerinden edince, evrenin denge çarkı devreye girdi ve zamanın adaletini de yanına alarak kutsal kanın hak ettiğini geri alması için harekete geçti. Ve doğa sessiz kalmadı çağrılara! Hakların yerini bulacağı günü bekleyen bir prenses, işaretleri alınca yeniden doğuşu başlatacaktı. Ama önce var olanın yıkılması koşuluyla...

(Tanıtım Bülteninden)

Kutsal Ölüm TIKLA PDF İNDİR !Kutsal Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kutsal Ölüm, Bengi Adalı

Yorum Gönder