27 Haziran 2022

Kimsesizliğin Sonu Elâ Atakan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Elâ Atakan
Çevirmen: Elâ Atakan

Kimsesizliğin Sonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elâ Atakan olan ve Encore yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Kimsesizliğin Sonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimsesizliğin Sonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimsesizliğin Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Kimsesizliğin Sonu Yazarı Kimdir ?

Kimsesizliğin Sonu yazarı Elâ Atakan 'dır. Elâ Atakan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kimsesizliğin Sonu PDF indir oku

Kimsesizliğin Sonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Encore yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimsesizliğin Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Kimsesizliğin Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Bir kaybın izinde, ailede saklanan sır kuşaklar boyu devam eder. Kimsesizliğin Sonu, şiirlerin öykülere çağrışımlarla bağlandığı, Murat Burhanoğlu'nun desenlerinin eşlik ettiği, geçmişten gelen bir sırrın dile gelmesi kitabı. Kaybın ve yok saymanın ağırlığı varlıktan daha fazladır. Hafiflemenin tek yolu; görmek, hatırlamak ve kabullenmek.

Gerçek bir aile hikayesine dayanan Kimsesizliğin Sonu, böyle bir hafifleme.

"Artık öğrendim, hiçbir şey yokken soğuk soğuk terlemelerimin, ürpertilerin sebebi bu buzdan erimiş soğuk geçmişin ensemde oluşu. Hatırla ve rahatla."

(Tanıtım Bülteninden)

Kimsesizliğin Sonu TIKLA PDF İNDİR !Kimsesizliğin Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kimsesizliğin Sonu, Elâ Atakan

Yorum Gönder