25 Haziran 2022

Kamo Jacques Baynac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Jacques Baynac
Çevirmen: Selim Sezer

Kamo indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jacques Baynac olan ve Akademi Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kamo eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kamo ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kamo TIKLA PDF İNDİR !

Kamo Yazarı Kimdir ?

Kamo yazarı Jacques Baynac 'dır. Jacques Baynac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kamo PDF indir oku

Kamo indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akademi Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kamo TIKLA PDF İNDİR !

Kamo TIKLA PDF İNDİR !
Her camın ardına ölüm yerleşti. Her kapı köşesi bir pusu, her kavşak bir katliam alanı oldu. Bazen tek bir avludaki savunmayı kırmak için top getirildi. Milisler, partizanlar, keskin nişancılar düşman saflarını kırıp geçirdiler, ama her defasında düşman yeniden toparlandı. Geri çekilmek gerekiyordu. Yok olma sırası gelip çattığında, bir içgüdü ağır baskı altındaki kuşatılanları, eski işçi mahallesi Presnaya'ya doğru götürdü. Daha tutkalları kurumamış afişlerin uyarısına kulak asmayan kadınlar, çocuklar ve yaşlılar mahalleyi durmaksızın sağlamlaştırıyorlardı.
Ama yangınların ışığıyla aydınlanan gökyüzünün kana boyandığı bir zamanda başka ne yapılabilirdi ki ?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 212

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akademi Yayın Kamo TIKLA PDF İNDİR !Kamo TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kamo, Jacques Baynac

Yorum Gönder