25 Haziran 2022

Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı İsmail Görkem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: İsmail Görkem
Çevirmen: Emin Bebek

Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Görkem olan ve Akçağ Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı TIKLA PDF İNDİR !

Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı Yazarı Kimdir ?

Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı yazarı İsmail Görkem 'dır. İsmail Görkem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Halk Ozanları türündedir.

Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı PDF indir oku

Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akçağ Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı TIKLA PDF İNDİR !

Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı TIKLA PDF İNDİR !




Sayfa Sayısı: 332

Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akçağ Yayınları Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı TIKLA PDF İNDİR !Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Halk Ozanları
Etiketler; Edebiyat, Halk Ozanları, Halk Hikayeleri Araştırmaları: Çukurovalı Aşık Mustafa Köse ve Hikaye Repertuvarı, İsmail Görkem

Yorum Gönder