7 Haziran 2022

Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? İbrahim Durgut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: İbrahim Durgut
Çevirmen: İbrahim Durgut

Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Durgut olan ve Kağıt Yayınevi ve Danışmanlık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? TIKLA PDF İNDİR !

Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? Yazarı Kimdir ?

Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? yazarı İbrahim Durgut 'dır. İbrahim Durgut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? PDF indir oku

Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kağıt Yayınevi ve Danışmanlık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? TIKLA PDF İNDİR !

Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? TIKLA PDF İNDİR !
İbrahim Durgut ilk kitabı "Gerçekten mi can yakan sevdam?" da hissettiği duygularını içtenlik ve samimiyeti ile siz okurlarıyla paylaşıyor. Herkesin bir hikâyesi vardır giden birinin ardından yaşadığı, her ayrılık kendi şiirlerini kendi yazdırır yazarına.

Yazarın kendi deyimiyle:
Sen gittin ya… Bana bıraktığın en büyük emanetindi acılarım. Canını yakmak için değildi, emanetine sahip çıkmak içindi yazılarım. Merak etme artık, her bir sayfanın en derin anlamına gizledim sırrını. Sen yaktın, ben yazdım. Sen kaçtın ben sustum bu kitapta. Ben gözyaşlarımı sildim, sen ikimizi. Nereye gidersen git, önün kader, arkan keder. İkisini topla acı bir hayat eder… Ayrılırken demiştim 'Gerçekten mi can YAKAN SEVDAM?' gerçekten bitti mi şimdi?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kağıt Yayınevi ve Danışmanlık Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? TIKLA PDF İNDİR !Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gerçekten Mi Can Yakan Sevdam?, İbrahim Durgut

Yorum Gönder