26 Haziran 2022

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle Ahmet Becioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Ahmet Becioğlu
Çevirmen: Ahmet Becioğlu

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Becioğlu olan ve Su Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle TIKLA PDF İNDİR !

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle Yazarı Kimdir ?

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle yazarı Ahmet Becioğlu 'dır. Ahmet Becioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle PDF indir oku

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Su Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle TIKLA PDF İNDİR !

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle TIKLA PDF İNDİR !

Yazar, Fikri Sönmez'in dayısının oğludur. Yaşamını uzun yıllardan beri Fatsa'da esnaf olarak sürdürmektedir. Özel, ekonomik ve siyasi ilişkilerini yerel halkla uyum içinde, bozmadan sürdürmüştür. Bu kitap okunurken, "Fatsa'nın tam orta yerinde, herkese eşit mesafede" duran biri tarafından yazıldığı unutulmamalıdır.

Fatsa'da 9 ay gibi kısa bir dönem Belediye Başkanlığı yapan Fikri Sönmez; dost, düşman herkes tarafından hatırlanmakta, saygıyla anılmaktadır. İnsanlığı, yerel yönetimlere ilişkin deneyimleri, Fatsa'daki çalışmaları, küçük bir ilçenin ekonomik olarak önünün açılmasına, büyüyerek, gelişerek, bugünlere gelmesine ve günümüzde örnek bir model belediyecilik anlayışının oluşmasında, büyük katkıları olmuştur. Yılların esnafı olarak yazar bunları açık yüreklilikle ifade etmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle TIKLA PDF İNDİR !Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Fikri Sönmez-Bilinmeyen Yönleriyle, Ahmet Becioğlu

Yorum Gönder