26 Haziran 2022

Dersim Dile Geldi Celal Yıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Celal Yıldız
Çevirmen: İlhan Ulusoy

Dersim Dile Geldi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Celal Yıldız olan ve Nika Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dersim Dile Geldi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dersim Dile Geldi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dersim Dile Geldi TIKLA PDF İNDİR !

Dersim Dile Geldi Yazarı Kimdir ?

Dersim Dile Geldi yazarı Celal Yıldız 'dır. Celal Yıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dersim Dile Geldi PDF indir oku

Dersim Dile Geldi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nika Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dersim Dile Geldi TIKLA PDF İNDİR !

Dersim Dile Geldi TIKLA PDF İNDİR !
Bu romanda anlatılan hayat hikayeleri hayal ürünü değildir. Çocuklar hayal ürünü değildir, dağlar değildir ve 38, 3 ile 8'in yan yana geldiği bir tarih değildir. Bu romanda bir coğrafya, çocuklar başta olmak üzere, dağıyla, taşıyla, kuşları ve böcekleriyle dile geldi; Dersim Dile Geldi!

Celal Yıldız, uzun uğraşlar sonucu 1937-38 tarihleri arasında Dersim'de cesetler altında kalıp bir mucize eseri sağ kalan çocukların hikayesini yazdı...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 430

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nika Yayın Dersim Dile Geldi TIKLA PDF İNDİR !Dersim Dile Geldi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dersim Dile Geldi, Celal Yıldız

Yorum Gönder