5 Mayıs 2022

Zemheri Kadınları Hamza Nuh Özer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Hamza Nuh Özer
Çevirmen: Hamza Nuh Özer

Zemheri Kadınları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hamza Nuh Özer olan ve Hayykitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 152 sayfalık Zemheri Kadınları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zemheri Kadınları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zemheri Kadınları TIKLA PDF İNDİR !

Zemheri Kadınları Yazarı Kimdir ?

Zemheri Kadınları yazarı Hamza Nuh Özer 'dır. Hamza Nuh Özer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zemheri Kadınları PDF indir oku

Zemheri Kadınları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayykitap yayınevi tarafından yayınlanan, 152 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zemheri Kadınları TIKLA PDF İNDİR !

Zemheri Kadınları TIKLA PDF İNDİR !

Geçidin çıkışında ferahlayamıyorum. Doğrudan dehşete giriyoruz. Korkunç bir manzara var. Her yer kan. Kan ve doku parçaları. Mücadele ve sürüklenmeden dolayı değil bu izler. Gelen geçenlerin ayaklarının altına bulaşmış, oradan da tüm zemine yayılmış sonra izlerin içinde donmuş. İlerledikçe izlerdeki kan oranı artıyor. Olay yerine yaklaşıyoruz. Kames sadece izleri birkaç kez kokluyor. Dilini değdirmeden devam ediyor. Bu köpek asla çiğ et yememiş. Kana karşı ilgisi yok. Böyle de olması gerekir diye düşünüyorum. Kanı cazip kılan içgüdülerin canlanmaması kolay değil etobur bir hayvan için. Ataları kurt ne de olsa. Bir kez kanın tadını alırsa öldürmekten başka çare kalmayacağını anlıyorum. Bir koyun sürüsü için hatta çoban için kan tadını bilen bir köpek, kurttan bile tehlikeli olabilir. Pirincin içindeki beyaz taş...

(Tanıtım Bülteninden)

Zemheri Kadınları TIKLA PDF İNDİR !Zemheri Kadınları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zemheri Kadınları, Hamza Nuh Özer

Yorum Gönder