11 Mayıs 2022

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap Trudi Canavan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,49 TL
Yazarı: Trudi Canavan
Çevirmen: Mert Dengiz

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Trudi Canavan olan ve Pegasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap Yazarı Kimdir ?

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap yazarı Trudi Canavan 'dır. Trudi Canavan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap PDF indir oku

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pegasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Büyücü loncasi'nin kabul ettiği genç bir sokak kizi

Tüm dünyayi yok edebilecek, dehşet verici bir entrika

"gerçeği öğrenmek istiyorsun…"

Sonea beş parasız bir sokak çocuğu olduğu günlerden beri çok şey öğrenmiştir. Büyücü Loncası'nda kendine yer edinmiş, diğer çırakların saygısını kazanmıştır. Fakat hiç öğrenmemeyi dilediği şeyler de vardır… Gizemli Yüksek Lord Akkarin'in yeraltı odasında şahit olduğu olay ile kadim ve korkutucu bir düşmanın Lonca'yı yakından gözlemeye başladığı bilgisi gibi.

Yüksek Lord'un onunla paylaştığı dehşet verici bilgileri görmezden gelemeyen Sonea, bir yandan da Akkarin'in, gücünü karanlık emellerinde kullanmak için onu kandırmaya çalıştığından korkmaktadır. Zira geleceğinin Akkarin'in ellerinde olduğunu ve gerçekten başarılı olmak istiyorsa karanlığı kullanması gerektiğini bilmektedir… Tabii hayatta kalabilirse.

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Editörü:Çiçek Eriş

Kapak Uygulama:Pınar Yıldız

Sayfa Tasarımı:Ezgi Gültekin

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

02.10.2020

Büyücü

Büyücünün Çırağı adlı ilk kitabı okuduktan sonra Kara Büyücü Üçlemesine geçin derim .Akarin ve Sonea'nın aşk ve mücadeleyle geçen öyküsünü kaçırmayın


29.11.2018

efsane

serinin üçüncü kitabı. Bitmesini istemedim. elimden bıraktığımda acaba neler oluyor diye düşündüren kitap serisi. mutlaka okunmalı harika kirap serisi.

Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Yüksek Büyücü-Kara Büyücü Üçlemesi 3.Kitap, Trudi Canavan

Yorum Gönder