9 Mayıs 2022

Yol Cümleden Uludur Kemal Bülbül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Kemal Bülbül
Çevirmen: Kemal Bülbül

Yol Cümleden Uludur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Bülbül olan ve Su Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yol Cümleden Uludur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yol Cümleden Uludur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yol Cümleden Uludur TIKLA PDF İNDİR !

Yol Cümleden Uludur Yazarı Kimdir ?

Yol Cümleden Uludur yazarı Kemal Bülbül 'dır. Kemal Bülbül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yol Cümleden Uludur PDF indir oku

Yol Cümleden Uludur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Su Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yol Cümleden Uludur TIKLA PDF İNDİR !

Yol Cümleden Uludur TIKLA PDF İNDİR !

Yol Cümleden Uludur düsturu zalimin zulmüne, cahilin yetmez ilmine ve insanlığın yaşamsal gereksinimlerine bir cevap olarak söylendi, yaşandı ve yaşanacak.

Yolumuzun dili şiirseldir, belagattir, sanattır ve ariflerin dilidir. Ariflerin dini olmaz hakikati ile bu dil cümle mevcudattan, Kevn-i mekâna varlığı ve varlığın var olduğu nuru, sesi, nefesi esas alır.

Yolumuzca zerreden, küreye mikrodan, makroya her varlığın hali, dili ve canı vardır. Yolumuzu yapan, yaratan, üretip, yürüten aşık û sadıklar yani cümle arifan bu hakikat ile Yol, erkan yürüttü, söz söyledi, nefes eyledi.

Ne mürşidim ne de pirim
Yola meftun bir fakirim
Rehberimiz Hak olsun
Yardımcımız halk olsun

Okuyup anlayana, söyleyip dinletene, görüp gösterene aşk olsun.

(Tanıtım Bülteninden)

Yol Cümleden Uludur TIKLA PDF İNDİR !Yol Cümleden Uludur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yol Cümleden Uludur, Kemal Bülbül

Yorum Gönder