9 Mayıs 2022

Yarım Yüz Numan Gilgil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Numan Gilgil
Çevirmen: Numan Gilgil

Yarım Yüz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Numan Gilgil olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yarım Yüz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yarım Yüz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yarım Yüz TIKLA PDF İNDİR !

Yarım Yüz Yazarı Kimdir ?

Yarım Yüz yazarı Numan Gilgil 'dır. Numan Gilgil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yarım Yüz PDF indir oku

Yarım Yüz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yarım Yüz TIKLA PDF İNDİR !

Yarım Yüz TIKLA PDF İNDİR !

Zülfüleyfe önündeki masaya bakarak, sessizce...

Belki de sen de ben de burada değiliz. Bu an ve zaman yaşanmıyor. Belki de ben o gün hiç uyanmadım dedi.

Belki de binlerce alem var. Bu her alemde bir kişinin hayal ettiği hayat yaşanıyordur. Bu hayaller içinde, zamanı dolduran birer kum tanesi olabiliriz.

Tarihin derinliklerinde; zamanın, gözle görünüp idrak edilemediği bir aşk vadisi. Bu vadide usulca zamanın içine dalalım. Zamanı ve mekanı bir kenaraya koyup, aşka dalalım...

(Tanıtım Bülteninden)

Yarım Yüz TIKLA PDF İNDİR !Yarım Yüz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yarım Yüz, Numan Gilgil

Yorum Gönder