15 Mayıs 2022

Viran Dağlar (Tek Cilt) Necati Cumalı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,75 TL
Yazarı: Necati Cumalı
Çevirmen: Necati Cumalı

Viran Dağlar (Tek Cilt) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necati Cumalı olan ve Cumhuriyet Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Viran Dağlar (Tek Cilt) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Viran Dağlar (Tek Cilt) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Viran Dağlar (Tek Cilt) TIKLA PDF İNDİR !

Viran Dağlar (Tek Cilt) Yazarı Kimdir ?

Viran Dağlar (Tek Cilt) yazarı Necati Cumalı 'dır. Necati Cumalı yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Viran Dağlar (Tek Cilt) PDF indir oku

Viran Dağlar (Tek Cilt) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cumhuriyet Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Viran Dağlar (Tek Cilt) TIKLA PDF İNDİR !

Viran Dağlar (Tek Cilt) TIKLA PDF İNDİR !
Ulusçuluk akımlarının, etnik çatışmaların etkisi ve Osmanlı'nın egemenliğini kaybetmesiyle Balkanlar'ın imparatorluktan kopuş sürecini anlatan roman, Makedonya'daki uç beyi bir ailenin son temsilcisinin yaşam öyküsü üzerine kurulu.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 4848

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cumhuriyet Kitapları Viran Dağlar (Tek Cilt) TIKLA PDF İNDİR !

30.01.2017

Bu Kitap okunmuyor sanki yaşanıyor

Bir TRT belgeselinin son anlarında adını duyunca merak edip aylar önce aldığım kitap. İki gün önce okumaya başladım bugün bitirdim , hatta bir yudumda içtim de diyebilirim . Okurken kendinizi kah Zülfikar beyin yerinde kah o çalkantılı dönemin acılarını çeken diğer kahramanlarının yerinde buluyorsunuz . Şu an bile hala Onunla birlikte Makedonya'nın dağlarında ovalarında dolaşıyor gibiyim . Müthiş bir kitap. Yüzyıllarca vatan bildikleri toprakların altlarından kayıp gitmesine şahitlik edip direnmeye çalışanlarla ve bu değişimden çıkar devşirme peşindekilerin iç yakan çekişmesi.  Bu ülkeye sevdalı herkesin okuması gereken; ama özellikle ve öncelikle balkan göçmenlerinin okuması gereken harika bir eser.


19.11.2010

Kanayan yara Balkanlar

Kendinizi içerisinde hissedeceğiniz, o okullarda öğretilenden farklı göçler, acılar, hoşgörüler ve Osmanlının acınası hali. Necati Cumalı, usta öyle güzel anlatıyor ki...


30.04.2010

Büyük yazar, büyük eser.

Balkanlarla ve göçle ilgili okuduğum en güzel, en değerli ve en etkileyici kitap, roman, şaheser. Tam bir kült eser. Necati Cumalı, büyük yazar.

Viran Dağlar (Tek Cilt) TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Viran Dağlar (Tek Cilt), Necati Cumalı

Yorum Gönder