5 Mayıs 2022

Uyku Aralığı Batuhan Kıran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Batuhan Kıran
Çevirmen: Batuhan Kıran

Uyku Aralığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Batuhan Kıran olan ve Mona yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uyku Aralığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uyku Aralığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uyku Aralığı TIKLA PDF İNDİR !

Uyku Aralığı Yazarı Kimdir ?

Uyku Aralığı yazarı Batuhan Kıran 'dır. Batuhan Kıran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Uyku Aralığı PDF indir oku

Uyku Aralığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mona yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uyku Aralığı TIKLA PDF İNDİR !

Uyku Aralığı TIKLA PDF İNDİR !

Çoğumuzun her gece yatağa yattığında deneyimlediği ama pek de üzerinde durmadığı ya da fark edemediği başka bir bilinç hali: Uyku aralığı. Batuhan Kıran, insan zihninin bu boyutta gördüğü hayaller, sesler, absürt düşüncelerin olduğu durum ve zaman diliminde yaşanan hikayeleri kaleme aldı. İstanbul'un korna sesleri, asi horozları, gürültücü komşularıyla dolu gecelerinde, bilincin kontrol edilemediği alanlarda dolaşan kahramanıyla Uyku Aralığı, okurunu bilinmez bir boyuta taşıyor.

"Ben genellikle bu son dediğimi yaparım. Hafıza ve bilincin kontrol edilemediği alanlara uykusuzca girip dolaşırım, benim için orada duran sürpriz her neyse onu alır geri dönerim.Ve bu gece özellikle uyku aralığında kalmak istiyorum. İleride bir gün hatıraların kokusunu almak için geriye döndüğümde beni tereddüde düşürmeyecek kadar net ve keskin."

(Tanıtım Bülteninden)

Uyku Aralığı TIKLA PDF İNDİR !Uyku Aralığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Uyku Aralığı, Batuhan Kıran

Yorum Gönder