8 Mayıs 2022

Taşikardi Hakan Karakaşoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Hakan Karakaşoğlu
Çevirmen: Hakan Karakaşoğlu

Taşikardi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Karakaşoğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Taşikardi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Taşikardi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Taşikardi TIKLA PDF İNDİR !

Taşikardi Yazarı Kimdir ?

Taşikardi yazarı Hakan Karakaşoğlu 'dır. Hakan Karakaşoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Taşikardi PDF indir oku

Taşikardi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Taşikardi TIKLA PDF İNDİR !

Taşikardi TIKLA PDF İNDİR !

"Neredesin Safiye? "Kafasının içinde uğuldayan seslerin altında düşünmeye çalıştı Zarif, Safiye'nin nereye gitmiş olabileceğini sordu kendine."Belki de hastalığı ağırlaştı, hastaneye gitti. Endişelendirmemek için aramadı beni."Kızına ulaşamadığı saatleri hesapladı, korku büyüdü içinde, yerinde oturamaz hale geldi.

Kaç yaşının kaç kahrıyla kızını arayan bir baba, şehrin sapasında, bütün saatlerin başka türlü tıkırdadığı bir muammanın ortasında oradan oraya savruluyor. Kayıp bir geçmişin tik takları içinde, amansız saatlerin yelkovanının peşinde...

Hakan Karakaşoğlu, Safiye'yi kaybeden İstanbul sokaklarında, kaderin ve azabın kuytularında pulp bir serüven anlatıyor. Taşikardi, zamanı döndürmek isteyen büyük arzunun romanı... Gelecek kimin elinde?

(Tanıtım Bülteninden)

Taşikardi TIKLA PDF İNDİR !Taşikardi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Taşikardi, Hakan Karakaşoğlu

Yorum Gönder