8 Mayıs 2022

Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed Nicolae Jorga Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Nicolae Jorga
Çevirmen: Nilüfer Epçeli

Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nicolae Jorga olan ve Yeditepe Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed Yazarı Kimdir ?

Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed yazarı Nicolae Jorga 'dır. Nicolae Jorga yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed PDF indir oku

Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yeditepe Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Osmanlı hanedanı birçok büyük komutan çıkarmıştır, ancak Fatih Sultan Mehmed kadar bilime, felsefeye, tartışmaya ve sanata önem veren ikinci bir hükümdar çıkaramamıştır. Fatih, hem karakteri, hem de icraatı açısından Osmanlı padişahları arasında istisnai bir hükümdardır.

Fatih Sultan Mehmed zamanında Boğazlar'da, Osmanlı hâkimiyeti kurulmuş, Balkanlar'da sınırlar Tuna'ya kadar genişletilmiş ve buralardaki topraklar emniyet altına alınmıştır. Anadolu ve Rumeli'deki Osmanlı toprakları da birleştirilmiştir. Uzun Hasan tehlikesinin ortadan kaldırılması, hem Osmanlıların Timur'dan itibaren içine girdiği doğudan gelecek tehlike sendromundan kurtulmalarını, hem de beyliklerin ondan alacağı desteği önleyerek, Anadolu topraklarında hâki

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Büyük Türk Fatih Sultan Mehmed, Nicolae Jorga

Yorum Gönder