20 Mayıs 2022

Sihirli Çaylar Perihan Karayel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,7 TL
Yazarı: Perihan Karayel
Çevirmen: Perihan Karayel

Sihirli Çaylar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Perihan Karayel olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sihirli Çaylar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sihirli Çaylar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sihirli Çaylar TIKLA PDF İNDİR !

Sihirli Çaylar Yazarı Kimdir ?

Sihirli Çaylar yazarı Perihan Karayel 'dır. Perihan Karayel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sihirli Çaylar PDF indir oku

Sihirli Çaylar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sihirli Çaylar TIKLA PDF İNDİR !

Sihirli Çaylar TIKLA PDF İNDİR !
Çayların sihirli buharında açılmıştı kırk kilitli, demir perçinli giz kafesleri. En diptekine, en yorgununa, en sarılıp sarmalanıp, zincirlenip gömülmüşüne değin sıkıştırılmışlığın yılgınlığından özgürlüğün hafifliğine kanat açtı allı, yeşilli, aklı, karalı anı kuşları. Uçuyorlardı rahatlatıcı yalnızlıklarında. Uçtular, uçtular çayın sihirli buharının çözüştürücülüğünde... Uçtular, uçtular, uçtular yalnızlıklarının iki genç kız tarafından parçalandığından habersiz… Farklı karakterlerden aşk öyküleri ve duygularla şiir esintisi.



Sayfa Sayısı: 138

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Sihirli Çaylar TIKLA PDF İNDİR !Sihirli Çaylar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sihirli Çaylar, Perihan Karayel

Yorum Gönder