4 Mayıs 2022

Şeytan’ın Günlüğü Mert Doğruer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,7 TL
Yazarı: Mert Doğruer
Çevirmen: Mert Doğruer

Şeytan'ın Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mert Doğruer olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytan'ın Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytan'ın Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan'ın Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Şeytan'ın Günlüğü yazarı Mert Doğruer 'dır. Mert Doğruer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Şeytan'ın Günlüğü PDF indir oku

Şeytan'ın Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

"Bu kitap ne kadar övülse az. Üçüncü Reich'ın suçlarını netlikle ortaya döküyor ve yetmiş yıllık bir mantrayı bir kez daha vurguluyor: İnsanın insana yaptığı en büyük caniliği asla unutmamalı ve daha da önemlisi bir daha asla tekrarlamamalıyız."

—NY Journal of Books

Goebbels, Himmler, Göring ve elbette Hitler…

Nazi Almanyası'nın bu tanınmış canilerinin ötesinde, onlara manevi kudret aşılayan, felsefi karanlığın en derinine hapsolmuş ama tarihin gözünden kaçan bir şeytani zekâ vardı: Alfred Rosenberg.

Ancak 21. yüzyılda, yazar Wittman ve meslektaşları tarafından keşfedilebilen belgeler, Nasyonal Sosyalist ideolog Rosenberg ve Nazi hareketinin perde arkası hakkında gün yüzüne çıkmamış birçok kilit bilgiyi insanlığa sunuyor.

Açıklanamayanları meşrulaştıran dogmaların bu büyük mağlubiyeti, küresel geleceğe ışık tutuyor.

ABD eski Adalet Bakanı ve Nuremberg Askeri Ceza Mahkemesi ABD Başsavcısı Robert H. Jackson:

"Kınamaya ve cezalandırmaya gayret ettiğimiz yanlışlar o kadar hesaplanmış, o kadar kötü niyetli ve o kadar yıkıcı ki, uygarlık bunların yok sayılmasına tahammül edemez, çünkü tekrarlanması halinde uygarlık ayakta kalamaz."

"Üçüncü Reich'ın çoğu kez gözden kaçırılan ideolojik mimarı üzerine müthiş bir akademik polisiye."

—Kirkus Reviews

(Tanıtım Bülteninden)

Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Şeytan'ın Günlüğü, Mert Doğruer

Yorum Gönder