4 Mayıs 2022

Şantiye Yazıları-Everest Deneme Derviş Aydın Akkoç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Derviş Aydın Akkoç
Çevirmen: Derviş Aydın Akkoç

Şantiye Yazıları-Everest Deneme indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Derviş Aydın Akkoç olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şantiye Yazıları-Everest Deneme eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şantiye Yazıları-Everest Deneme ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şantiye Yazıları-Everest Deneme TIKLA PDF İNDİR !

Şantiye Yazıları-Everest Deneme Yazarı Kimdir ?

Şantiye Yazıları-Everest Deneme yazarı Derviş Aydın Akkoç 'dır. Derviş Aydın Akkoç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Şantiye Yazıları-Everest Deneme PDF indir oku

Şantiye Yazıları-Everest Deneme indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şantiye Yazıları-Everest Deneme TIKLA PDF İNDİR !

Şantiye Yazıları-Everest Deneme TIKLA PDF İNDİR !

Kararlı üşengeçliklerin, insanın doğaya değil de topluma doğduğu savının, betona sövgülerin, plastik zamanları hakir görmelerin, susmanın bir durum değil bir hak olduğunu hatırlatmaların, tarihin en vasat tımarhanesinin modern dünya denilen tımarhane olduğu tespitinin; Kafka'dan, Camus'den, Uyar'dan, Dıranas'tan, Cansever'den, Nietzsche'den, Dostoyevski'den, Béla Tarr'dan, Pinokyo'dan, Peter Pan'den, Küçük Kara Balık'tan ve elbette Benjamin'den Canetti'den, Bloch'tan el alan, onlarla itişen uzun terkiplerin, uzun cümlelerin kitabı Şantiye Yazıları.

Şantiye Yazıları "Yakınlığın yalanındansa uzaklığın belirsizliği evladır…" diyen Derviş Aydın Akkoç'un ilk kitabı!

Kitaptaki denemelerin gücü nereden gelmektedir? Bana kalırsa burada biz asıl olarak bir Duygular Tiyatrosuna tanık oluyoruz. Ya da bir Ruhun Sahnesine. […] Benjamin şantiyelerin bu derece, usandıracak kadar bizim gündelik hayatımızın bir parçası olacağını tahmin ediyor muydu, bilmiyorum ama Akkoç kuşkusuz farkında. Demek ki şantiye imgesi bugün çok daha etkili bir imgedir: Sözcüğün belki en düz anlamıyla şantiyeye dönüşmüş bir dünyada, her türlü aşkınlığın, ahlakın ya da değerin çöküşünün ardından, kendiyle baş başa, yüz yüze kalan insan – yoksa çocukluk evresinin işareti mi?"

AYHAN GEÇGİN

(Tanıtım Bülteninden)

Şantiye Yazıları-Everest Deneme TIKLA PDF İNDİR !Şantiye Yazıları-Everest Deneme TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Şantiye Yazıları-Everest Deneme, Derviş Aydın Akkoç

Yorum Gönder