21 Mayıs 2022

Ruh Gezgini Michelle Paver Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Michelle Paver
Çevirmen: Michelle Paver

Ruh Gezgini indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michelle Paver olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ruh Gezgini eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruh Gezgini ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruh Gezgini TIKLA PDF İNDİR !

Ruh Gezgini Yazarı Kimdir ?

Ruh Gezgini yazarı Michelle Paver 'dır. Michelle Paver yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Ruh Gezgini PDF indir oku

Ruh Gezgini indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruh Gezgini TIKLA PDF İNDİR !

Ruh Gezgini TIKLA PDF İNDİR !
Güneşin hiç uyumadığı 'Beyaz Geceler Ayı'nda, ormandaki tüm klanlar korkunç bir salgın hastalığın pençesine düşmüşlerdir. Torak, kimsenin nedenini bilmediği bu hastalığın çaresini ararken kendini gizemli Fok Adaları'nda yapayalnız bulur. Orada bilinmeyen bir düşmanla savaşacak, hayatını sonsuza dek değiştirecek bir ihaneti ortaya çıkaracaktır.
Ruh Gezgini, dostluğu, acımasızlığı ve fedakârlığı anlatan büyüleyici öyküsüyle, Kardeşim Kurt'un ardından bizi bir kez daha binlerce yıl öncesinin gizemli dünyasına götürüyor…



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Ruh Gezgini TIKLA PDF İNDİR !Ruh Gezgini TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Ruh Gezgini, Michelle Paver

Yorum Gönder