21 Mayıs 2022

Pazar Sabahı Mehmet Ali Kılıçbay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,2 TL
Yazarı: Mehmet Ali Kılıçbay
Çevirmen: Mehmet Ali Kılıçbay

Pazar Sabahı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Ali Kılıçbay olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pazar Sabahı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pazar Sabahı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pazar Sabahı TIKLA PDF İNDİR !

Pazar Sabahı Yazarı Kimdir ?

Pazar Sabahı yazarı Mehmet Ali Kılıçbay 'dır. Mehmet Ali Kılıçbay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Pazar Sabahı PDF indir oku

Pazar Sabahı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pazar Sabahı TIKLA PDF İNDİR !

Pazar Sabahı TIKLA PDF İNDİR !
Kapitalizmin gelişmesi ve giderek daha fazla sayıda insanın ücretli çalışan olmasıyla ortaya bir Pazar günü fetişizmi çıkmıştır. Haftanın beş-altı günü çalışan ücretlilerin yeni haftaya dinlenmiş olarak başlamaları beklenmekte, ama aynı zamanda bu tatil gününde tüketim yapmaları da istenmektedir. Bu durumda gazetelerin Pazar ekleri vermeleri uygulaması ABD'den başlamak üzere dünyaya yayılmış, bu eklerin eğlendirici olmalarına dikkat edilmiştir. Ama aynı zamanda tüketimi teşvik edici olmaları da gözetilmiştir. Bu trendin şu anda içinde bulunduğumuz aşamasında, Pazar ekleri stokların birikmesini önlerken, çalışanların öyle derin konularla ilgilenmeleri karşısında da bir set görevi görmeye çalışmaktadır.



Sayfa Sayısı: 207

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi Pazar Sabahı TIKLA PDF İNDİR !

12.08.2009

siyaset dışında herşey

Piri Reis´in haritası, bisikletin tarihi, tour de france, tango, iran, gladyatörler vs vs.
M.A.Kılıçbayın pazar yazıları bizi sıkıcı dünyamızdan alıp bilmedigimiz köşelere kısa yolculuklar yaptıryor, ufkumuzu açıyor.

Pazar Sabahı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Pazar Sabahı, Mehmet Ali Kılıçbay

Yorum Gönder