10 Mayıs 2022

Önce Biz Yaşadık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Önce Biz Yaşadık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Yediveren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Önce Biz Yaşadık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Önce Biz Yaşadık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Önce Biz Yaşadık TIKLA PDF İNDİR !

Önce Biz Yaşadık Yazarı Kimdir ?

Önce Biz Yaşadık yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Önce Biz Yaşadık PDF indir oku

Önce Biz Yaşadık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yediveren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Önce Biz Yaşadık TIKLA PDF İNDİR !

Önce Biz Yaşadık TIKLA PDF İNDİR !

Halkın gerçekleri öğrenmesi ve haber alması için canla başla çalışan basın emekçilerinin, habere ulaşma ve haberi okurla buluşturma sürecinde yaşadıkları birbirinden heyecanlı maceraları hiç dinlediniz mi?

UYGAD-Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği bünyesinde hazırlanan 'Önce Biz Yaşadık Gazetecilerin Anıları' isimli bu kitapta, uzun yıllar boyunca haber peşinde koşan fedakar gazetecilerimizin yaşadıkları anıları sizler için derledik. Bir haberin elde edilmesinde perde arkasında yaşanan süreçleri, bizzat o anıyı yaşayan arkadaşlarımızın dilinden okuyacaksınız. Çığ altında kalanlardan kurşunlananlara, apartmanlara tırmanıp ölümden dönenlere, kılık değiştirerek gizli takiplere kadar çok geniş bir yelpazede; onlarca gazetecimizin ilginç anıları sizleri bekliyor

( Tanıtım Bülteninden)

Önce Biz Yaşadık TIKLA PDF İNDİR !Önce Biz Yaşadık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Önce Biz Yaşadık,

Yorum Gönder