11 Mayıs 2022

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? Hüseyin Rahmi Gürpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Hüseyin Rahmi Gürpınar
Çevirmen: Hüseyin Rahmi Gürpınar

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar olan ve Özgür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 448 sayfalık Ölüm Bir Kurtuluş mudur? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Bir Kurtuluş mudur? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Bir Kurtuluş mudur? TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? Yazarı Kimdir ?

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar 'dır. Hüseyin Rahmi Gürpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? PDF indir oku

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 448 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Bir Kurtuluş mudur? TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? TIKLA PDF İNDİR !

Doğalcı ve gerçekçi anlatının klasik yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar, bütün sanat yaşamı boyunca hep aklın ve bilimin yanındadır. Boş inançlara, yobazlığa, bağnazlığa karşı çıkarak, toplumun çağdaş düşünceye ulaşması için elinden geleni yapar; kendi deyişiyle, halkı "yüksek bir felsefe"ye ulaştırmaya çalışır. Anlatının her türünde yapıt veren Hüseyin Rahmi, Ölüm Bir Kurtuluş mudur? romanında "deneysel roman" biçimini kullanır.

Çoğu romanında kullandığı "eğlendirirken öğretme" amacına uygun merak ve gülmece öğeleri, bu romanında yerini daha ciddî ve dramatik bir konu ve anlatıma bırakır; intihar olgusunu, toplumsal koşullar ve ailenin eğitimi yönlerinden enine boyuna irdeler. Romanın bu yayımında, genç kuşaklar düşünülerek, anlatı dili günümüz diline uyarlanmış; kitabın başına Hüseyin Rahmi'nin yaşamını ve yapıtlarını irdeleyen bir inceleme yazısı eklenmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Ölüm Bir Kurtuluş mudur? TIKLA PDF İNDİR !Ölüm Bir Kurtuluş mudur? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ölüm Bir Kurtuluş mudur?, Hüseyin Rahmi Gürpınar

Yorum Gönder