11 Mayıs 2022

Adım: Dünya Dünya Aslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,5 TL
Yazarı: Dünya Aslan
Çevirmen: Dünya Aslan

Adım: Dünya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dünya Aslan olan ve Aspendos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 208 sayfalık Adım: Dünya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adım: Dünya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adım: Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Adım: Dünya Yazarı Kimdir ?

Adım: Dünya yazarı Dünya Aslan 'dır. Dünya Aslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Adım: Dünya PDF indir oku

Adım: Dünya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aspendos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 208 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adım: Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Adım: Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Ey aşk… Sen hiçbir zaman sadece çiçeklerle donatılmış bir bahçe olmadın.Kırmızı güllere resmettiğin mutlulukların ardına birkaç diken de eklemeyi ihmal etmedin.Ama sorsan seni yaşayana, dikenine korkusuzca dokunup defalarca yüreğinden kanayana, "Acısı bile güzel." derler… Acısına bile tebessüm kondurduğumuz ne farklı bir duygusundur sen… Ne çok kitaba, romana, şiire ilham olmuşsundur. Benim de kadrajıma misafir oluyorsun. Hemen her gün başka bir suretle… Bu benim için öyle değerli bir misafirlik ki! Ne kadrajım yetiyor seni anlatmaya ne de kalemimin gücü…

Gökyüzünde yazılan yeryüzünde yaşanır...

(Tanıtım Bülteninden)

Adım: Dünya TIKLA PDF İNDİR !Adım: Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Adım: Dünya, Dünya Aslan

Yorum Gönder