9 Mayıs 2022

Mavi Fısıltılar Mücella A. Çamuryaran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Mücella A. Çamuryaran
Çevirmen: Mücella A. Çamuryaran

Mavi Fısıltılar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mücella A. Çamuryaran olan ve Tunga Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mavi Fısıltılar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Fısıltılar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Fısıltılar Yazarı Kimdir ?

Mavi Fısıltılar yazarı Mücella A. Çamuryaran 'dır. Mücella A. Çamuryaran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Mavi Fısıltılar PDF indir oku

Mavi Fısıltılar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tunga Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

Hayalle gerçeğin iç içe geçtiği bir evrende büyük acılar yaşayan bir gezegendeyiz. Bir grup bilim insanının genetik bir mucizeyle ürettiği garip canlılar, kontrolden çıkmış ve gezgene egemen olmuşlardır. Bu gezegende hayatta kalmayı başaran, acılarla yoğrulmuş ve intikam hisleriyle dolu bir avuç insan vardır.

Onların, yok olma noktasına varmış bir uygarlığı, insanüstü varlıklarla el ele vererek yeniden ihya etme yolundaki çetin uğraşlarının, müthiş intikamlarının coşkulu, nefes kesen öyküsüdür Mavi Fısıltılar.

Bu kitap eşliğinde o insanların heyecanlı savaşımına; yaralarını nasıl sardıklarına ; adeta küllerinden doğuşlarına tanıklık etmekle kalmayacaksınız. Özünüzdeki mavi devin fısıltılarının eşliğinde gelişecek, insan olma yolunda giderek yüceleceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Mavi Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !Mavi Fısıltılar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Mavi Fısıltılar, Mücella A. Çamuryaran

Yorum Gönder