10 Mayıs 2022

Maske M. A. Lemariz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,4 TL
Yazarı: M. A. Lemariz
Çevirmen: M. A. Lemariz

Maske indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı M. A. Lemariz olan ve Müptela Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Maske eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Maske ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Maske TIKLA PDF İNDİR !

Maske Yazarı Kimdir ?

Maske yazarı M. A. Lemariz 'dır. M. A. Lemariz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Maske PDF indir oku

Maske indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Müptela Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Maske TIKLA PDF İNDİR !

Maske TIKLA PDF İNDİR !

Romanovlarda sular durulmuyor. Tehdit çanları çalarken bu defa sıra gerçek hislerini maskeleyen Adrian'a geliyor.

Adrian sonradan edindiği Romanov soyadının ağırlığı ve kendi geçmişi altında eziliyordu. Sokakların kuralsızlığıyla büyüyen ruhu, geçmişi ve geleceğiyle hesaplaşırken, sahip olamayacağını sandığı şeyi arzulamıştı ve artık maskesini çıkarmak zorunda kalacaktı.

Jasmine zor olduğunu düşündüğü yaşamının yükünü tek bir gecede ve tek bir günahla ağırlaştırmıştı. Arzularına yenik düştüğü gecenin bedeli onarılamayacak kadar kırık bir kalp olmuştu. Oysa gerçek aşkın onaramayacağı bir yara var mıydı hayatta?

Tek bir gecenin ardından geçen üç yıldan sonra artık vazgeçmek yoktu; tüm günahların bedeli sadece en gerçek aşkla ödenirdi.

(Tanıtım Bülteninden)

Maske TIKLA PDF İNDİR !Maske TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Maske, M. A. Lemariz

Yorum Gönder