5 Mayıs 2022

Kızıl Tanker Yuri Krimov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Yuri Krimov
Çevirmen: Yuri Krimov

Kızıl Tanker indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yuri Krimov olan ve Yazılama yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızıl Tanker eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızıl Tanker ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızıl Tanker TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Tanker Yazarı Kimdir ?

Kızıl Tanker yazarı Yuri Krimov 'dır. Yuri Krimov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kızıl Tanker PDF indir oku

Kızıl Tanker indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yazılama yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızıl Tanker TIKLA PDF İNDİR !

Kızıl Tanker TIKLA PDF İNDİR !

"Yüzüyle, çıplak göğsüyle yangına dayanılmaz yakınlığını duyumsuyordu. Gözleri sanki patlayacak gibiydi, kör edici sıcaklığa dayanamıyorlardı. Fakat kaygan vücutları sudan çekmeye devam etti. Onları sandalın diğer ucuna yatırıyordu. "Hepinizi alacağım," derken bir avuç tuzlu su alıp yüzüne çarptı. "Öyle asılmayın. Sizi bırakacağımı mı sanıyorsunuz? Ah, yoldaşlar!"

Bir gemideyiz. Sovyetler Birliği'nin yapılanma zamanları… Teknik arayışlar, kritik anlardaki ilk deneyimler ve özlemler, hayaller, aşklar… Eski düzen alışkanlıkları, yoldaşlık hukukunun inşası.

Elinizdeki kitap bir edebiyat eseri olmasının yanı sıra Stahanovcu anlayışın pratiğe geçirilmesinin örneğini sunarak, dönemin tarihi için de bir kaynak işlevi görüyor."

(Tanıtım Bülteninden)

Kızıl Tanker TIKLA PDF İNDİR !Kızıl Tanker TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kızıl Tanker, Yuri Krimov

Yorum Gönder