4 Mayıs 2022

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler Muammer Kıranoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Muammer Kıranoğlu
Çevirmen: Muammer Kıranoğlu

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muammer Kıranoğlu olan ve Paris yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Hikayeler Büyük Fikirler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Hikayeler Büyük Fikirler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Hikayeler Büyük Fikirler TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler Yazarı Kimdir ?

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler yazarı Muammer Kıranoğlu 'dır. Muammer Kıranoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler PDF indir oku

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Paris yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Hikayeler Büyük Fikirler TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler TIKLA PDF İNDİR !

Gün ışığına hayranım. Ne güzel de aldatıyor insanı!

Şarap kırmızısı, renkler dünyası… Dünyanın açık kapalı, bin bir türlü rengi, insanları, manzaraları… Yazar kendini boşluğa bırakıyor ve dünyaya düşüyor: anlamak, zevk almak için… Aşkın, yeni bulguların, taze fark edişlerin, parlak atılımların ateşini beslemek, mutlulukla hüznü yoğurup serbest dalışlar yapmak için…

"İnsanın istekleri bitmez derler. Aslında böyle bir şeye inanmak oldukça gülünç. İstek dediğin karşılandığında bitmiyor mu?"

(Tanıtım Bülteninden)

Kapak Tasarım: Alla Özabat

Küçük Hikayeler Büyük Fikirler TIKLA PDF İNDİR !Küçük Hikayeler Büyük Fikirler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Küçük Hikayeler Büyük Fikirler, Muammer Kıranoğlu

Yorum Gönder