5 Mayıs 2022

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 Carrie Elks Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Carrie Elks
Çevirmen: Esra Doğu

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Carrie Elks olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 Yazarı Kimdir ?

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 yazarı Carrie Elks 'dır. Carrie Elks yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 PDF indir oku

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kitty Shakespeare bir sinema öğrencisi. Los Angeles'ın önemliyapımcılarından Everett Klein'ın çocuğuna Noel tatili süresincebakıcılık yapması gerekiyor. Karla kaplı, hiçbir şeyin olmadığı bir
ormandaki malikânede hem de.

Adam Klein. Ünlü belgeselci. Los Angeles'ta ağabeyiyle aralarındageçen tartışma yüzünden inzivaya çekilmiş, ormandakikulübesinde yaşıyor. Ağabeyinden de malikaneden de uzakdurmayı tercih ediyor.

İkisinin de hesaba katmadığı bir şey var. İlk görüşte aşk! Sonrasıgizli buluşmalar, romantizm, heyecan, kahkaha. Ta ki tek birhata her şeyi altüst edene dek. Kitty'nin gelecek hayallerini de
aşk hayatını da mahvedene dek. Her şeye yeniden başlamasıgerekiyor artık. Eh, gerçek aşkın kolay olduğunu kim söyledi ki?

Yazdığı kitaplarla adından sıkça söz ettiren Carrie Elks'in aşkdolu serisi "Shakespeare Kardeşler"in ikinci kitabı Kış Masalı'ndaiçinizi ısıtacak bir kış romantizmine hazır olun!

(Tanıtım Bülteninden)

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 TIKLA PDF İNDİR !Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2, Carrie Elks

Yorum Gönder