5 Mayıs 2022

Karadağlı Yunus Ozan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Yunus Ozan
Çevirmen: Yunus Ozan

Karadağlı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yunus Ozan olan ve Nar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karadağlı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karadağlı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karadağlı TIKLA PDF İNDİR !

Karadağlı Yazarı Kimdir ?

Karadağlı yazarı Yunus Ozan 'dır. Yunus Ozan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Karadağlı PDF indir oku

Karadağlı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karadağlı TIKLA PDF İNDİR !

Karadağlı TIKLA PDF İNDİR !

Bazı insanlar vardır. Hayatları anlatılsa, yazılsa roman olur, hikâye olur. Bu kitap size gerçek bir hayat öyküsü sunuyor. Bu hikâyede siz de kendinizden bir şeyler bulacak, unuttuğunuz birçok güzel anınızı çoğu zaman tebessümle anımsayacaksınız. Hikâyenin içerisine girecek, kahramanlar ile kah gülüp eğlenecek, kah ağlayacaksınız. Elinizden bırakamayacak ve bir solukta okuyacaksınız. Hikâyenin finalinde beklemediğiniz bir sürprizle karşılaşacak ve sarsılacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Karadağlı TIKLA PDF İNDİR !Karadağlı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Karadağlı, Yunus Ozan

Yorum Gönder