9 Mayıs 2022

İmparatorluğun Son Kalesi Caner Çiçekdağı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Caner Çiçekdağı
Çevirmen: Caner Çiçekdağı

İmparatorluğun Son Kalesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Caner Çiçekdağı olan ve Çınaraltı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İmparatorluğun Son Kalesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İmparatorluğun Son Kalesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İmparatorluğun Son Kalesi TIKLA PDF İNDİR !

İmparatorluğun Son Kalesi Yazarı Kimdir ?

İmparatorluğun Son Kalesi yazarı Caner Çiçekdağı 'dır. Caner Çiçekdağı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İmparatorluğun Son Kalesi PDF indir oku

İmparatorluğun Son Kalesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınaraltı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İmparatorluğun Son Kalesi TIKLA PDF İNDİR !

İmparatorluğun Son Kalesi TIKLA PDF İNDİR !

Yakın tarihimizin efsane karakterlerinden Kazım Karabekir paşamızın hayatının bir kesitinin işlendiği kitap, aynı zamanda imparatorluktan cumhuriyete geçişte üzerinde uzun tartışmaların yapıldığı bir dönemi de kapsamaktadır.

Karabekir paşanın, Enver paşa ile birlikte, İttihat ve Terakkinin Manastır şubesini teşekkülü esnasında çektikleri sıkıntılar ve başardıkları, İmparatorluğun Son Kalesi adlı elinizdeki eserde, tarihi kaynaklara sadık kalınarak işlenmiştir.

Genç ve değerli yazar Caner ÇİÇEK'in romanlaştırarak bu tarihi kesiti gözümüzün önünde canlandırması, genel okuyucu için fevkalade ufuk açıcı olma iddiası taşımaktadır. Tarafsızlığı, yanı sıra belgelere sadakati ile de doyurucu olan bu eser, öylesine akıcı bir uslüp ile verilmiştir ki, kendimi adeta o günleri yaşayan bir ittihatçi gibi hissetmeme neden olmuştur.

Caner ÇİÇEK'i kutluyor ve bu minvalde çalışmalarının devamını merakla bekleyeceğimi ifade etmek istiyorum.
-Prof. Dr.Mim Kemal ÖKE

(Tanıtım Bülteninden)

İmparatorluğun Son Kalesi TIKLA PDF İNDİR !İmparatorluğun Son Kalesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İmparatorluğun Son Kalesi, Caner Çiçekdağı

Yorum Gönder