8 Mayıs 2022

Hayatın Tonları Gökhan Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Gökhan Aydın
Çevirmen: Gökhan Aydın

Hayatın Tonları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gökhan Aydın olan ve Sokak Kitapları Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Hayatın Tonları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatın Tonları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatın Tonları TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Tonları Yazarı Kimdir ?

Hayatın Tonları yazarı Gökhan Aydın 'dır. Gökhan Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hayatın Tonları PDF indir oku

Hayatın Tonları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sokak Kitapları Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatın Tonları TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Tonları TIKLA PDF İNDİR !

Hayat, sevilerek okunan romana benzer. İlk olarak kişileri, nesneleri, olayları ve olguları anlamaya, tanımaya çalışırsın. Belli bir süre sonra sürükleyiciliği, heyecanı artar. Kimi zaman üzülür, kimi zaman sevinir, kimi zaman duygulanır, kimi zaman sinirlenir, kimi güler, kimi ağlarsın. Sonra bir bakarsın ki, tüm bu heyecan, koşturma ve duygu seli içinde romanın sonuna gelinmiş. Sonra, roman tekrar okunmak istenir. Roman tekrar okunabilir ama hayat bir defa yaşanır. O yüzden, her ne kadar hayatın içinde üzüntü, sıkıntı da olsa, yaşanılan her anın değerinin bilinmesi gerekir. Çünkü hayat sıkıntısı, üzüntüsü ile birlikte güzeldir. Nasıl ki; her zaman sevdiği bir şeyi yapan insan belli bir süre sonra bundan bezerse, sürekli mutlu olan kişi de mutluluğun, huzurun değerini anlayamaz.

Bu kitapta hayatın içinde karşılaştığımız çeşitli duygu, düşünce ve eylemler hakkında, bilimsel ifadeler ve örnekler ile birlikte, yazar kendi düşüncelerini deneme tarzında yazmıştır. Örnek ve bilimsel ifadeler içermesi nedeniyle sizi sıkmayacak bir kitap olacağı kanaatindeyiz. Bir nevi köşe yazısı gibi. Bu kitap, köşe yazılarını sevenlerin ilgisini çekeceği görüşündeyiz.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayatın Tonları TIKLA PDF İNDİR !Hayatın Tonları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hayatın Tonları, Gökhan Aydın

Yorum Gönder