8 Mayıs 2022

Güvercin Curnatası Cemal Süreya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Cemal Süreya
Çevirmen: Cemal Süreya

Güvercin Curnatası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cemal Süreya olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güvercin Curnatası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güvercin Curnatası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güvercin Curnatası TIKLA PDF İNDİR !

Güvercin Curnatası Yazarı Kimdir ?

Güvercin Curnatası yazarı Cemal Süreya 'dır. Cemal Süreya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Güvercin Curnatası PDF indir oku

Güvercin Curnatası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güvercin Curnatası TIKLA PDF İNDİR !

Güvercin Curnatası TIKLA PDF İNDİR !
"Bence, sanatçılarla, yazarlarla yapılmış konuşmaları, hatta soruşturmaları, dergi ve gazete sayfalarında bırakmamalı. Bunların hepsini toplamalı. (...) Niçin önem veriyorum buna? Şundan: Sanatçıyla yapılmış bir konuşma, ileriye doğru, onun üstüne yapılmış on eleştiriden daha aydınlatıcıdır."
"Güvercin Curnatası": Cemal Süreya ile şiire, hayata, cinselliğe, edebiyata, politikaya, gündelik yaşama ve insana ait ne varsa her şeyin konuşulduğu söyleşiler ve soruşturmalar.



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Güvercin Curnatası TIKLA PDF İNDİR !Güvercin Curnatası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Güvercin Curnatası, Cemal Süreya

Yorum Gönder