8 Mayıs 2022

Güneş Doğunca Biterim Dilara Kıroğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Dilara Kıroğlu
Çevirmen: Dilara Kıroğlu

Güneş Doğunca Biterim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dilara Kıroğlu olan ve Tilki Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Güneş Doğunca Biterim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güneş Doğunca Biterim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güneş Doğunca Biterim TIKLA PDF İNDİR !

Güneş Doğunca Biterim Yazarı Kimdir ?

Güneş Doğunca Biterim yazarı Dilara Kıroğlu 'dır. Dilara Kıroğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Güneş Doğunca Biterim PDF indir oku

Güneş Doğunca Biterim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tilki Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güneş Doğunca Biterim TIKLA PDF İNDİR !

Güneş Doğunca Biterim TIKLA PDF İNDİR !

Sevgi, eski bir şarkının içinde saklı kalmış olabilir mi? Ondan mıdır o şarkılarda gözlerin o dalmaları...Sahiden kabul etmeli ki bu zamanlar yavan, çok daha zahmetsiz seviyoruz sevdaları.İlmek ilmek işlenen acıları, bir saati dahi uykusuz geçmeyen geceler aldı. Fakat yine de sevgiden hala bahsedebiliyor olmak güzel. Ortada seven bir kalp varsa eğer, sen de varsın. Herkesin gökyüzünün rengi farklı! Ne tuhaf... Ondan olsa gerek, denizin şeffaf rengi kimisine mor gelir...

(Tanıtım Bülteninden)

Güneş Doğunca Biterim TIKLA PDF İNDİR !Güneş Doğunca Biterim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Güneş Doğunca Biterim, Dilara Kıroğlu

Yorum Gönder