8 Mayıs 2022

Deha ve Karakter Emil Ludwig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,75 TL
Yazarı: Emil Ludwig
Çevirmen: Emil Ludwig

Deha ve Karakter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emil Ludwig olan ve Doruk Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deha ve Karakter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deha ve Karakter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deha ve Karakter TIKLA PDF İNDİR !

Deha ve Karakter Yazarı Kimdir ?

Deha ve Karakter yazarı Emil Ludwig 'dır. Emil Ludwig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Deha ve Karakter PDF indir oku

Deha ve Karakter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doruk Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deha ve Karakter TIKLA PDF İNDİR !

Deha ve Karakter TIKLA PDF İNDİR !

Biyografi yazımının en önemli isimlerinden Emil Ludwig, özgün tarzıyla altı yüz yıllık bir süreyi ve dokuz ülkeyi kapsayan yirmi portrede eylemci, pratik, örgütçü insanları anlatıyor. Deha olarak nitelediği bu figürleri, karakterlerini ortaya koyabilmek için daha insani yönleriyle ele alıyor, ilginç bir okuma sunuyor.

Yazar, karakterlerin, ortak özünü göstermeyi amaçlıyor Büyük insanların, herkesi etkileyen tutkuların, baskıların ve sorumlulukların esiri olsalar da, buna karşın hedefleri içinmücadele ettiklerini gösteriyor. Ludwig, bizleri eksiklermizi azaltmaya ve gücümüzü sonuna kadar kullanmaya teşvik ediyor.

Büyük Frederik, Baron Vom Stein, Bismark, Stanley, Peters, Rhodes, Wilson, Rathenau, Lenin, Leonardo Da Vinci, Shakespeare, Rembrandt, Voltaire, Lord Byron, Lassalle, Goethe, Schiller, Dehmel, Balzac

(Tanıtım Bülteninden)

Deha ve Karakter TIKLA PDF İNDİR !Deha ve Karakter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Deha ve Karakter, Emil Ludwig

Yorum Gönder