5 Mayıs 2022

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,3 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! TIKLA PDF İNDİR !

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! Yazarı Kimdir ?

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! PDF indir oku

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! TIKLA PDF İNDİR !

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! TIKLA PDF İNDİR !

"Cingöz, Mehmet Rıza'nın taklidini yaparken sinsi ve şeytani kahkahalar da atıyordu.

Devam etti:

'Allo, allo…' Her büyük zabıta vakasında kim bilir kaç yüz defa allo denmiştir. Ben bir zabıta romanı yazsaydım, ismini 'Allo, allo' koyardım."

Allo… Allo… Yetişiniz! ilk defa 8 Aralık 1932-7 Mart 1933 tarihleri arasında Cumhuriyet gazetesinde 73 sayı hâlinde tefrika edilmiş, Peyami Safa hayattayken gerçekleştirilen ilk iki baskısında bu adla, 1968'de ve sonrasındaki baskılarda ise Zeyrek Cinayeti adıyla kitaplaştırılmıştır.

Allo… Allo… Yetişiniz!'de Zeyrek'te işlenen bir cinayetin üstündeki muammayı emniyet güçlerine ve artık emekli bir hafiye olarak çalışan ezeli rakibi Mehmet Rıza'ya destekle çözen Cingöz Recai, bu süreçte, Suat Duman'ın tabiriyle, "devletin uyanık gözü" olarak millet yararına harcanması gereken bir hazinenin peşindeki kanunsuzları da bertaraf ediyor. Romanı, Prof. Dr. Seval Şahin'in tefrikayla diğer neşirler arasındaki farkları gösteren titiz notlandırmasıyla sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! TIKLA PDF İNDİR !Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Cingöz Recai-AlloAlooYetiştiniz!, Peyami Safa

Yorum Gönder