6 Mayıs 2022

Brandon Gezegeni Coşkun Kılıç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Coşkun Kılıç
Çevirmen: Coşkun Kılıç

Brandon Gezegeni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Coşkun Kılıç olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 308 sayfalık Brandon Gezegeni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Brandon Gezegeni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Brandon Gezegeni TIKLA PDF İNDİR !

Brandon Gezegeni Yazarı Kimdir ?

Brandon Gezegeni yazarı Coşkun Kılıç 'dır. Coşkun Kılıç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Brandon Gezegeni PDF indir oku

Brandon Gezegeni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 308 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Brandon Gezegeni TIKLA PDF İNDİR !

Brandon Gezegeni TIKLA PDF İNDİR !

Shankar görüntüyü olayın olduğu yere doğru tuttukça ortalık daha da karışıyordu.

"Bakın! Bakın! Buğday başaklarının dibine bir bakın! Toprağı görebiliyor musunuz? Belki de yüzlerce böcek ölüsü var burada! Fakat ilginç olan yanı, sadece bu göktaşının etrafında ölü böceklerin olması değil... Tarlanın diğer taraflarında bu şekilde olan hiçbir ölü böceğe rastlanmaması."

Herkes böceklere odaklanmışken köylünün biri de göktaşının etrafındaki buğday başaklarını parmağı ile işaret ederek gösteriyordu. Shankar görüntüyü göktaşının etrafındaki o buğday başaklarına doğru çevirdikçe, John'un neredeyse kalbi duracak gibi oluyordu. Heyecandan dudakları bir anda kurumuştu, adeta şok geçiriyordu. Böyle bir şeyin olması mümkün bile değildi. Kesinlikle bilimin altüst olduğu mucizevi olaylar zinciri yaşanıyordu şu anda orada...

(Tanıtım Bülteninden)

Brandon Gezegeni TIKLA PDF İNDİR !Brandon Gezegeni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Brandon Gezegeni, Coşkun Kılıç

Yorum Gönder