5 Mayıs 2022

Bitmesi Gerektiği Gibi Emre Nazım Mert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Emre Nazım Mert
Çevirmen: Emre Nazım Mert

Bitmesi Gerektiği Gibi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emre Nazım Mert olan ve Nota Bene Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Bitmesi Gerektiği Gibi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bitmesi Gerektiği Gibi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bitmesi Gerektiği Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Bitmesi Gerektiği Gibi Yazarı Kimdir ?

Bitmesi Gerektiği Gibi yazarı Emre Nazım Mert 'dır. Emre Nazım Mert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bitmesi Gerektiği Gibi PDF indir oku

Bitmesi Gerektiği Gibi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nota Bene Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bitmesi Gerektiği Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Bitmesi Gerektiği Gibi TIKLA PDF İNDİR !

"Herkes ilgilensin. Ortalık pislik içinde, kimsenin umurunda değil!"

Düzenin kıyısına köşesine itelenmiş pisliği, Kafkaesk bir anlatıyla gözler önüne seriyor Emre Nazım Mert. Kiri, pisliği ısrarla görmezden gelenlerin adalet anlayışı lince dönüşüyor. Sonra kenar mahallelere, şehrin görmek istemediği yaşamlara iniyoruz. Nesiller değişse de yaşantıların değişmediği, kaderin yapışkan olduğu yerlere. Ardından önyargı bombaları patlıyor. Ölümden kaçmak için ülkesini bırakıp gelmiş çocukların üstüne düşüyor anlayışsız bakışlar. Bir köye gidiyoruz sonra. Masala açılıyor kapılar. Masalın ve köyün sahibinin saltanatı devriliyor. Sanki bir laneti atıyoruz sırtımızdan…

Bitmesi Gerektiği Gibi, Emre Nazım Mert'in ilk öykü kitabı. Mert, dil, biçim ve tema olarak birbirinden farklı beş öyküyle çıkıyor karşımıza. Başka başka hayatları, dilleri, kimseleri seslendiriyor. Absürt, gerçekçi ve fantastik öyküleriyle hayata ve insanlara muhtelif yerlerden mercek tutuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bitmesi Gerektiği Gibi TIKLA PDF İNDİR !Bitmesi Gerektiği Gibi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bitmesi Gerektiği Gibi, Emre Nazım Mert

Yorum Gönder