10 Mayıs 2022

Bir Uyuyup Uyanalım İrfan Değirmenci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: İrfan Değirmenci
Çevirmen: İrfan Değirmenci

Bir Uyuyup Uyanalım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İrfan Değirmenci olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Uyuyup Uyanalım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Uyuyup Uyanalım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Uyuyup Uyanalım TIKLA PDF İNDİR !

Bir Uyuyup Uyanalım Yazarı Kimdir ?

Bir Uyuyup Uyanalım yazarı İrfan Değirmenci 'dır. İrfan Değirmenci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Bir Uyuyup Uyanalım PDF indir oku

Bir Uyuyup Uyanalım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Uyuyup Uyanalım TIKLA PDF İNDİR !

Bir Uyuyup Uyanalım TIKLA PDF İNDİR !

Zaman zaman haberlere konu olan anket çalışmaları vardır hani, "Aşağıdakilerden hangisinin komşunuz olmasını istemezsiniz?" diye sorulan… O anketlerde en çok işaretlenen şıkların hepsini düşünün şimdi. Kimden nefret ediliyorsa onları düşünün. Nefret suçlarının kurbanlarını düşünün. Önyargıyla yaklaşılanları düşünün. Ötekileştirilenleri düşünün. Dışlananları, kovulanları, ayrımcılığa ve haksızlığa uğrayanları düşünün. Haklıyken haksız konuma düşürülenleri, kapının önüne konulmak istenenleri düşünün…

Yeterince düşündüyseniz okumaya başlayabilirsiniz. Uykunuz geldiği anda, hiç çekinmeyin, kitabı bir kenara koyup gözlerinizi yumun. Bir uyuyup uyanalım, her şey daha güzel olacak, biliyorum…

-İrfan Değirmenci / Eski bir televizyoncu ;)-

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Uyuyup Uyanalım TIKLA PDF İNDİR !

12.04.2020

Güzel insam ve tabi güzel bir eser

Dili akıcı, yabancılık çekmeden karaktelerle zaten tanışıyormuş gibi bi solukta okunabilecek bir kitap. Öneririm.


28.03.2020

Süper

İlk çıktığı zaman almıştım kitabı bir solukta her anını yaşayarak okumuştum. Üzerinden 2 sene geçti bir kere daha okudum ve aynı heyecanı aynı duyguları yaşadım, okunması gereken bir kitap ve kesinlikle beyaz perdeye taşınması gereken bir yapıt olduğunu düşünüyorum.


13.03.2019

Yakın zamanda yaşanılanlar geçti gözümün önünden...

Okurken tüylerim diken diken oldu. Etkisi bende hiç geçmeyen romanlardan birisi. Yakın zamanda ve geçmişte yaşanılan olaylar gözümün önünden geçti. Hepsi birbirinden duyarlı ve vicdanlı yedi karakter ile bütün olaylar çok başarılı bir şekilde kurgulanmış, anlatılmış. Herkese tavsiye ediyorum.

Bir Uyuyup Uyanalım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Bir Uyuyup Uyanalım, İrfan Değirmenci

Yorum Gönder