20 Mayıs 2022

Bir Düş İçin Ağıt Hubert Selby Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Hubert Selby
Çevirmen: Can Kantarcı

Bir Düş İçin Ağıt indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hubert Selby olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Düş İçin Ağıt eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Düş İçin Ağıt ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Düş İçin Ağıt TIKLA PDF İNDİR !

Bir Düş İçin Ağıt Yazarı Kimdir ?

Bir Düş İçin Ağıt yazarı Hubert Selby 'dır. Hubert Selby yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Düş İçin Ağıt PDF indir oku

Bir Düş İçin Ağıt indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Düş İçin Ağıt TIKLA PDF İNDİR !

Bir Düş İçin Ağıt TIKLA PDF İNDİR !
Brooklyn'e Son Çıkış adlı kült kitabın yazarı Hubert Selby Jr. bu kitabında yine, kendi dünyasına ait yeraltı insanlarının; kaybolmuşların, baştan çıkarılmışların, vicdansızların, insafsızların hayatına sokuyor bizi. O müthiş sevgi, bağışlayıcılık ve şefkatiyle yine insani olmayanı insanileştirerek…

Bir Düş İçin Ağıt dört insanın uğradığı yıkımın izini sürüyor; üçü genç biri yaşlı. Brooklyn'in yoksul mahallelerinden birinde, Coney Island'da, yalnız yaşayan bir dul olan Sara Goldfarb'ın en büyük hayali zayıflayıp bir TV şovuna çıkmaktır. Keş oğlu Harry ise kısa yoldan köşeyi dönmek için, kız arkadaşı Marion ve kankası Tyrone'la birlikte bir uyuşturucu işi tezgâhlamaktadır. Parlak bir gelecek beklentisiyle kendinden geçmiş dörtlüye kalırsa, yaşadıkları anlık aksilikler gelip geçici yol kazalarıdır. İşler günbegün daha da kötüye giderken, aslında kendi uğursuz kâbuslarını yarattıklarını kabul etmek yerine, bağımlılıklarının açtığı dehşet çukuruna daha da gömülürler…

Filme de çekilen ve büyük bir hayran kitlesi oluşturan Bir Düş İçin Ağıt sevgi üzerine bir kitap. Daha doğrusu, işler yolunda gitmezse sevgiye ve sevgililere ne olacağı üzerine. Kelimeler sayfaları yakıp geçerken, hayatın getirdiklerini yaşamak yerine, hep bir düşü yaşamayı seçtiğinizi fark edecek ve bu okuma deneyimini asla ama asla unutmayacaksınız.



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ayrıntı Yayınları Bir Düş İçin Ağıt TIKLA PDF İNDİR !

04.04.2014

8/10

Filmine kolaylıkla ÿ"en etkileyiciÿ" sıfatını yakıştıran biri olarak diyebilirim ki, kitabını da mutlaka okumalısınız. İnsanın bir an yazı yaşarken bir an sonra nasıl kışı yaşayabileceğini anlatan, çöküşü ve çaresizliği iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bir kitap. Yazarın konuşma çizgisi ve paragraf başı gibi teknikleri kullanmadığı anlatım biçimiyle fazla savaşmayın ve bu akıcı halin sizi girdabın içine nasıl sürüklediğine şahit olun.

Bir Düş İçin Ağıt TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Düş İçin Ağıt, Hubert Selby

Yorum Gönder