5 Mayıs 2022

Beyaz Perdenin Yakamozları Yılmaz Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Yılmaz Erdoğan
Çevirmen: Yılmaz Erdoğan

Beyaz Perdenin Yakamozları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Erdoğan olan ve Akıl Fikir Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beyaz Perdenin Yakamozları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beyaz Perdenin Yakamozları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beyaz Perdenin Yakamozları TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Perdenin Yakamozları Yazarı Kimdir ?

Beyaz Perdenin Yakamozları yazarı Yılmaz Erdoğan 'dır. Yılmaz Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Beyaz Perdenin Yakamozları PDF indir oku

Beyaz Perdenin Yakamozları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akıl Fikir Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beyaz Perdenin Yakamozları TIKLA PDF İNDİR !

Beyaz Perdenin Yakamozları TIKLA PDF İNDİR !

"Küçük bir sehpanın etrafındaki hasır oturaklarda otururken sahneli, sinemalı bir sohbet başladı. Setlerde yaşadıkları sakarlıklardan bahsederken yine herkesi güldürdüler.Nihat ve Serhat anlatılanları dinlerken bir yandan da denizi ve şehrin karşı sahilden göz kırpan ışıklarını seyrediyorlardı. Suyun üzerindeki yakamozlar onları adeta büyülemiş,bilinmeyen uzak diyarlara götürmüştü.Bahar Hanım, yanındaki emektar sinemacıları o yakamozlara benzetti."

(Tanıtım Bülteninden)

Beyaz Perdenin Yakamozları TIKLA PDF İNDİR !Beyaz Perdenin Yakamozları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Beyaz Perdenin Yakamozları, Yılmaz Erdoğan

Yorum Gönder